Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Premium Editleme

DbToMedia ile db'nin media satırlarını çıkartıp, SkillDataXXX'leri update yapabilir misiniz?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
RefSkill Tablosunda dogru param'ları yapıyorsanız skilldata.xxx enc'dede aynı şekilde yapmanız gerekiyor yani skildata'yı yanlış yapıyorsanız yanlış yerleri degiştiriyorsanız fakat db de refskill tablosunda dogru yerleri degiştirseniz bile etkisi olur fakat oyundaki görüntüsü aynı kalır

Bu sorunlara ek olarak halen daha değişim olmuyor ise basılı olan premium'u silip, tekrar basın.

Arkadaşlar öncelikle bana yardımcı olmaya çalıştığınız için çok çok teşekkür ediyorum sorunu çözdüm ve sonrasında özür dilemek istiyorum :D
Bu edit işlerinde yeni olduğum için mediaya import ettiğimi zannediyormuşum ben sadece skildataencxx dosyasını import ediyordum meğer media-server_dep-x-x-x-dosyalarının içinde olacak şekilde import edilecekmiş şans eseri denk geldi öyle import ettim ve oldu. Konu için teşekkürler kesinlikle doğru :)

Geri
Üst Alt