Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

PurePanel tarafından dolandırılmam hakkında detaylar

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Bana yazdığına cevap veriyorum ben kendisinden para ile satın almak istedim niye diye sorarsanız hem vsro org de gördüm hemde başka serverlerde kullanıldığını gördüm yani dümdüz balıklama atlamadım, kendisinin parasız vermeyi teklif etmeside tamamen karşılıklı bir durum içindi grafik karşılığında panel sağlamayı teklif etti. Ben bundada bir sakınca görmüyorum iki tarafta win win ama gel gelelim eleman hırsızlık yaptı oda onun karaktersizliği kendimde bir hata görmüyorum.

Bu arada herkes remo F8 diyorda benim anlamadığım bu vatandaşlar bu piyasanın tekeli mi? En iyileri bunlar mı olmak zorunda.. bana göre pure dolandırıcı olmasa remodan iyiydi hem tasarım hem özellik bakımından daha hoş özellikleri vardı, aynı şekilde maxiguard kullanıyorum ve şuana kadar en ufak bir problem yaşamadım özellikleride çok tatmin edici.

Son düzenleme:
Dostum işin özeti bu devirde babana bile güvenmeyeceksin, daha iyi olması beni bağlamaz stabil olması benim için önemlidir. Sonuç olarak bir tarafta yılların paneli var diğer tarafta işe yeni girilmiş ve ortaklaşa yapılan bir iş var, dedemin bir sözü vardı "karına ortak ol malına olma" derdi. Ortaklaşa yapılan işten hayır gelmez, iki taraf ne kadar düzgün olursa olsun yeri gelir öfkelenirsin durum başka bir hal alır.

İkinci mesajına gelirsek piyasada f8 den daha sağlam stabil bir guard firması önermeni bekliyorum veya panel olarakta piyasada remodan daha stabil sorunsuz panel satışı yapan bir yer varsa buyur ekle konuya öğrenmiş oluruz tekel olmadıklarını ? (Amaç diğerlerini kötülemek değil sadece işinin hakkını yıllarca veren adamın hakkını yedirmemek)

Son olarakta derdim bunlar değil adamın doğru düzgün yazdığı bilgilendirme mesajına gelen tepkinin sebebi nedir neden bu kadar zoruna gitti bu mesaj forumdakilerin onu anlamış değilim.

Şimdi ben bu konulara dahil olmak istemiyorum fakat neden tepki geldiğinden bahsedeyim. bu arada yanlış anlaşılma olmasın f8 ile yada remo ile daha önce çalışma fırsatım olmadı herhangi bir alıp veremediğim yada tanışıklığımda yok.

Ama bu piyasada onlar kadar iyi olmasada dürüstçe iş yapan ve işinin hakkını veren çok fazla insan var bunlarıda görmezden gelmemek lazım. şimdi örneklendirmeler yapardım ama gerek yok herşey ortada zaten

@takiru anlatmak istediğimi anlamış ve yeteri kadar açık olarak tekrar anlatmış. Halen daha anlamayanlar beynine .dll kodlasın. Ne saçma, ön yargılı insanlar oldunuz. Anlatılanı bile anlamıyorsunuz resmen. Birinin ağzı yanmış, yıllardır ağzı yananlar var, bilen birisi olarak bilindik kişileri söylüyorum ben. Yanarsa yansın banane, tohumuna paramı saydım :D

Geri
Üst Alt