Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

PurePanel tarafından dolandırılmam hakkında detaylar

Bakın buraya dev gibi boyutta yazıyorum, bi daha da yazmam bunu değer bilin;

VSRO İŞİNDE BABANIZIN OĞLU İLE DAHİ ORTAKLIK YAPMAYIN.
BELİRLİ İŞLERDE BİLİNDİK VE PİYASA DA SAYGINLIĞI OLAN KİŞİLER İLE ÇALIŞIN.

BELİRLİ VE BİLİNDİK KİŞİLER LİSTESİ;
GUARD: F8GAMES
PANEL: REMO & MALİK (MALİK, ESKİSİ GİBİ PİYASADA DEĞİL)
SUNUCU: KENDİNİZ ALIN, ARAYA ŞAHISLAR SOKMAYIN. (MUVHOST ÖNERİM)
EDİT: BİLİYORSANIZ YAPIN, BİLMİYORSANIZ BU İŞE GİRMEYİN SÖMÜRÜRLEEEER.

ÖNEMLİ NOT!!!
SUNUCU VB. DİĞER HİÇ BİR BİLGİNİZİ 2. ŞAHISLAR İLE PAYLAŞMAYIIIIINN!!!

Vsro platformunda bu şekilde ciddi olumsuzlukların oluşturulmasına sebebiyet gösteren yaşanılan bu olaydan sütten çıkan ak kaşık gibi kendisini temiz ve kusursuz göstermeye çalışan Adem Kurt (@pureedit ) isimli şahıs ; Yapmış oldukları bu girişimin hiçbir şekilde affedilir bir yanının olmadığı, yaşanılan olaylarda kanıtların hepsi ayrı ayrı görsel olarak paylaşıldığı doğrulanıp forumumuzdan süresiz uzaklaştırılmıştır.
Başkalarının maşası olmayıp birilerinin hak yemesine imkan sunmayan tunanın kişiliği ve karakterini çok iyi biliyorum onun ne kadar üzüldüğünü az çok tahmin edebiliyorum. @predatorZ adlı kullanıcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletir bir daha böyle bir durumun bir daha yaşanmamasını temenni eder hepinize iyi forumlar dilerim..

kardeşim öyle yapacagınıza direk iletişim bilgilerine banka hesabı ekleyin öyle ödeme yaptırın en garantisi o ben hiç bulaşmıyorum ******** vs vs birde payment ve ******** serverda en az 150 kişi veya 100kişi adam olmazsa iş birliği yapamayacagını söylemişti yani kurmamıstı o sözü söylediklerinden beri sadece bankamı kullanırım ben başın agrımaz temiz iş

Geri
Üst Alt