Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

PurePanel tarafından dolandırılmam hakkında detaylar

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Paylaşmanı öneriyorum ve ban atmanı bunları barındırmayın kul hakkına girmek bedava ah keşke bide profesyonel olan editörler bu işin içinde olmasalar. Diğerlerini saymıyorum bile oyun açıp açıp dursunlar. Piyasayı ve sektörü bi rahat bırakın (Armağan,Erkan,Bilal) bi nefes alsın çok kişinin ağını alırsınız oyunu aç donate alıp kapatın. Olmuyor öyle kaç kişinin hakkını alıyorsunuz.

Kesinlikle ama kesinlikle paneli paylaşmayın bu panelde emeği olan @coded by promaker in hiç bir suçu yoktur onun emeklerine yazık olur

Tartışmayın beyler ben inanıyorum gercek yüzü ortaya cıktı diyerlerin emegini çöp etmenin anlamı yok

Acıma yetime döner koyar ... diye boşuna dememişler :D
Geçmiş olsun kardeşim birdahakine bilindik yerlerden almanı tavsiye ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt