Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

PurePanel tarafından dolandırılmam hakkında detaylar

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Yazdıklarında doğruluk payı var ancak "Edit" için söylediğin söz hoş olmamış.
Edit işine girdiğimden beri tek bir sorunla karşılaştım o da hiç birşey bilmezken acele edip kiraladığım ilk sunucuydu.
Sonuçta kimse anasının karnında öğrenmiyor edit işini, forum'un amacı da bu (bilgi paylaşımı) değil mi zaten?
İnsanlar bilmedikleri şeyleri öğrenip, yaptıkları hatalara çözüm bulabilmek için katılıyor aramıza.

Benim tavsiyem ise kimse acele karar verip sunucu almaya kalkmasın.
Edit bilmeyenler ilk başta "local"de kursun uğraşsın.
Tutup parasıyla yaptırırım derseniz en ufak hataya bile haddinden fazla ücret isterler.
Son olarak şunuda belirtmek isterim ki "El elin eşeğini türkü çığıra çığıra ararmış."
yani başkalarına parasıyla veya parasız yaptırdığınız işten çok bir hayır beklemeyin, en güzeli kendi yaptığınızdır.

Son düzenleme:
Bilmiyorsa girmesin, öğrensin sonra girsin. Kim nasıl anlar şimdi onu düşünüpte açıklama mı yapalım buraya.
Uyarımızı verdik, yarın bigün buraya o dolandırdı, bu dolandırdı demesinler.

Bizlerde bilmiyorduk ama araştırdık öğrendik ve hiç bi şekilde dolandırılmadık.
Hani hazır isteyenler hemen olsun diyenler var ya onlara hitaben yazdım.
Anlamak isteyen en doğru şekilde anlar.

Kendinle çelişiyorsun ama.
Biliyorsa yapsın, bilmiyorsa yapmasın. Ama filterı kesinlikle şuradan alsın, paneli şuradan alsın?

O zaman paneli de kendi yapsın, filterını da, editini de dllsini de... şu zamanda artık db/server edit işin küçük bir kısmı sadece.

lafı ağzımdan aldın, şurda ki tartışma tamamen gereksiz ve saçma. benim dolandırılma sebebim iş bilmemem yada tecrübesiz olmamdan dolayı değil, karşımdaki insanın HIRSIZ olmasından kaynaklı bir durum, ben guardımı @sarkolata dan alıyorum ne yapayım şimdi gidip kendime özel guard mı yazdırayım yoksa gidip programlama dili öğrenip kendim guard mı yazayım ? :D

Adamın demek istediği bilmemekten kasıt değil, piyasada adı olmayan insanlar veya saçma sapan şöyle edit yapilir böyle edit yapilir denen insanlardan bahsediyor. İşi bilmek için illa yazılım-grafik öğrenmek şart değil forumu takip eder az çok kendi editini yapar sunucusunu gidip kendi alır bilindik yerden (Silkroad sunucu satış firmaları hariç ✖️) aynı şekilde panelide yıllardır piyasada olan adı bilindik ve binlerce serverin sorunsuz çalıştığı remodan alır keza guardida f8 ile anlaşıp kullanırsa başına böyle sorunlar gelmez. Burada @predatorZ ücretsiz teklif geliyor diye deneme amaçlı kullanmaya başlıyor ama gel gelelim bu piyasada ücretsiz şeylerden hayır gelmiyor, @minikbirkul da bunu bildiği için buna itafen yazmış ve doğruda söylemiş. Neyini bu kadar uzattın neyi bu kadar çelişkili geldi sana orayı ben anlamadım @sarkolata ?

Şunuda ek olarak belirteyim yazılım ve grafik bilgisi olan insanın silkroad ile uğraşmasıda bana garip geliyor. Gitsin bir zahmet tamamıyla kendi emeği olan mobil oyun platformu üzerinde oyun yapımı ile uğraşsın ne gereği var olmuş bitmiş oyunun üzerinde habire ugraşmasına...
Gelecek mobil üzerine gelişiyor

Geri
Üst Alt