Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

PurePanel tarafından dolandırılmam hakkında detaylar

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Benim dediklerim geçerli, açıklama yapmazsa diye söyledim ve açıklama yapacak. Yine de aklanmasına yeter ve/veya yetmez birşey diyemem.

Paneli ben paylaşacağım eğer o paylaşmazsa zaten.

Kendisi aradı ben paylaşacağım, konuyada açıklama yapacağım dedi. 24 saat verdiğimi tekrarladım görüşmeyi sonlandırdık.

buradaki tek üzüldüğüm konu daha öncede söylediğim gibi @Promaker tunanın düştüğü bu talihsiz olay ve @PredaTorS başından gecen talihsiz olay
tuna hala bizim için güvenilir biridir bunun aksi söylenemez
@PredaTorS senin içinde söyleyecek bir şey bulamıyorum sonuç olarak oyun kurmuşun ve bu aksiliklerle karşılaşmışın
dilerim bundan sonra yaşamazsın bu olayları

Haklı bi tarafı yok Tuna boşa bozmadı ortaklığı iyide yapmış. Para icin değmezdi ah almaya geçmiş olsun mağdurlara

Geçmiş olsun dilekleri dileyen herkese teşekkür ederim, kimsenin başına böyle bir durum gelmesini istemem. Zoruma giden noktalardan birisi ben elemana HIRSIZSIN diyorum eleman kendini savunmak yada bana açıklama yapmak yerine YÜZSÜZ YÜZSÜZ forumda panel paylaşımı yapıyor. Birisi bana hırsız diyecek bende pişmiş kelle gibi öyle foruma girip konuyu görmezden geleceğim öyle mi ? ulan adem kurt sen ne kadar haysiyetsiz bir insansın hırsızında ötesinde bir varlıksın..

Çok geçmiş olsun bir lafımı hatırlatmamda fayda var ne olursa olsun hiçbir forum sitesi ile anlaşma yolu ile satış işlemi yapmayın.

Geri
Üst Alt