Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

database eksik ve server filesde eksik

Sailorun dosyalarımı bu onunda sonumu geliyor desene :yeas:
saılordan once acılmıs bır serverın dosyalarıymıs bır ara meshurdu rıgıd onlıne acılcak dıe dıl dokmuslerdı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

vaz geçtım nese ya sql yuklemek olum 2019 kulanıyordumda kurmucam kuran varsa resim paylasırsa ıyı olur

AreaName AssocServer
GUILD_TRAINING 4
INS_GUILD_TRAINING 4
BOSS_DUNGEON 4
INS_SEASON_EUROPE 4
INS_SEASON_KARAKORAM 4
INS_SEASON_NIYA 4
UNIQUE_ROOM 4
RIGID_DUNGEON 1
RIGID_DUNGEON2 1
RIGID_DUNGEON3 1
RIGID_DUNGEON4 1

ah ah cert ve acc ve log dbsinide birde yanına filteride paylaşsaydı keşke :D test ederdim girip şu bölgeleri :D

AreaName AssocServer
GUILD_TRAINING 4
INS_GUILD_TRAINING 4
BOSS_DUNGEON 4
INS_SEASON_EUROPE 4
INS_SEASON_KARAKORAM 4
INS_SEASON_NIYA 4
UNIQUE_ROOM 4
RIGID_DUNGEON 1
RIGID_DUNGEON2 1
RIGID_DUNGEON3 1
RIGID_DUNGEON4 1

ah ah cert ve acc ve log dbsinide birde yanına filteride paylaşsaydı keşke :D test ederdim girip şu bölgeleri :D
kanka hiç kimse bu kadar ileri giderek hagla online olan bir orjinal silkroadın dosyalarını paylasacak kadar bonkör olamaz çümki gamegami bile bu oyunu alabilmek için çok para baydı kısacası paylaşmazlar tam sürümlü databaseyi :ROFLMAO:

Greetings,

I owned rigid online in 2017-2018. We were a close-knit group of people who I believed deserved access to these files, but it appears that someone does not understand how to keep people in their life.

The person leaking these files was posing as one of my friends. While I was busy, he tried to assist me with Sailor Cap 140 discord bot api. He appears to have left himself a sql access on the server via the discord bot api to edit the items as much as he pleases. I trusted him because he was one of rigid developers. After discovering his actions, I completely removed him from anywhere and he appears to be very upset about being caught so he began leaking a copy of rigid server file. So Here you are.

Download Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Scan Link:

Client Link =

Enjoy.
MeGaMaX.

Credits = Megamax

Bırakın 2011 Filesi bunu deneyin :D
Paylaşım için teşekkür ederiz Hakan ^^

Geri
Üst Alt