Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iSRO-R Paylaşım[Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)
arkadaşlar procedürleri inceliyorum (PLATFORM_WEB.GB_SilkroadR_Patch) bu db acc db ona göre düzenlersiniz
shard procedürlerinde bazı yerlerde çince yazıyor oda shard db aynı şekilde güncellenecek
cert deilde ip adresini guncellenebiliyormu server fileslerin csro ıp pach hata veriyor assembly kodu farklı oldugundan
birde guard olmadan silk felan calısıyormu
cert deilde ip adresini guncellenebiliyormu server fileslerin csro ıp pach hata veriyor assembly kodu farklı oldugundan
birde guard olmadan silk felan calısıyormu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
cilent icin media file kullanırmısınız yenıden upload lazım altta resmı var cok kısı ındırmıs ulasılmıyor bır zahmet medıa file upload ediniz Ekli dosyayı görüntüle 14254
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
clıentle bu resimdeki olan dosyayı atarmısın bro denemek istiyorum client cok fazla ındırme oldugundan gorunmuyor resimdekinide upload etmemıssın konuyu yenıden duzenlermısın sana zahmet guncel lınkle
selam ben exelere ip gömmeye denedim yemedi şuan illki cert lazım ama cert ve bazı aspx dosyalar var webmall harici çünkü channeling olayı var client ile login olabilimek için sanırım resimde CHA yazan kısım
selam ben exelere ip gömmeye denedim yemedi şuan illki cert lazım ama cert ve bazı aspx dosyalar var webmall harici çünkü channeling olayı var client ile login olabilimek için sanırım resimde CHA yazan kısım Ekli dosyayı görüntüle 14255
sende account database varmı varsa gonderırmısın lınkde sadece server files ve shard var account yok resimde gostermısde lınkde yok bro varsa atarmısın bir deneyım bende
sende account database varmı varsa gonderırmısın lınkde sadece server files ve shard var account yok resimde gostermısde lınkde yok bro varsa atarmısın bir deneyım bende