Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iSRO-R Paylaşım[Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)
selam ben exelere ip gömmeye denedim yemedi şuan illki cert lazım ama cert ve bazı aspx dosyalar var webmall harici çünkü channeling olayı var client ile login olabilimek için sanırım resimde CHA yazan kısım Ekli dosyayı görüntüle 14255
certi yokki server files icinde birtek log ve cert kaldı dıgerlerının hepsi yayınlanmıs onlarda gelirse orjınal silkroad bam bam
birde fileslerin ıp ayarlarını yapabıldınmı sen csro vsro ıp programları kabul etmıyor adress hatası veriyor assambly lazım adresi bulmak lazım
certi yokki server files icinde birtek log ve cert kaldı dıgerlerının hepsi yayınlanmıs onlarda gelirse orjınal silkroad bam bam
birde fileslerin ıp ayarlarını yapabıldınmı sen csro vsro ıp programları kabul etmıyor adress hatası veriyor assambly lazım adresi bulmak lazım
bu exelere ip vermeye gerek kalmayabilir çünkü csro-r vsro exelerine göre daha gelişmiş yapısı vardır server.cfg içerisinde gerekli bilgileri çekebilir