Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

Server files dosyası inmiyor indiren upload edebilir mi ayrıca loguda göremedim

cert src var acaba filesin exelerine uyum nasıl sağlayabiliriz bilinen yöntemi varmıdır ?
certi yokki server files icinde birtek log ve cert kaldı dıgerlerının hepsi yayınlanmıs onlarda gelirse orjınal silkroad bam bam :D:sneaky:
birde fileslerin ıp ayarlarını yapabıldınmı sen csro vsro ıp programları kabul etmıyor adress hatası veriyor assambly lazım adresi bulmak lazım

certi yokki server files icinde birtek log ve cert kaldı dıgerlerının hepsi yayınlanmıs onlarda gelirse orjınal silkroad bam bam :D:sneaky:
birde fileslerin ıp ayarlarını yapabıldınmı sen csro vsro ıp programları kabul etmıyor adress hatası veriyor assambly lazım adresi bulmak lazım
cert yok biliyorum ben diyorum ki Cert SRC var filese göre editlenebilir mi aşağı linki bırakıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bu exelere ip vermeye gerek kalmayabilir çünkü csro-r vsro exelerine göre daha gelişmiş yapısı vardır server.cfg içerisinde gerekli bilgileri çekebilir

Geri
Üst Alt