Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru 🚀 Hostgener | "VSRO25" İndirimi Tekrardan Aktif!

Sunucularımızdan Memnun Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Güzel yorumunuz için teşekkürler :) Herzaman En iyisini yapmaya çalışacağız.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@DragonBlade @risesun97 @DarkSlayer @Immaqulate @Alean @forpresent500 @Adventure @Baronet

Konuda bulunan ankete "İyileştirilmeli" oyunu vermenizden kaynaklı yazıyorum. Eksiklik olarak gördüklerinizi bize bildirir misiniz?

@ahmetagcan Siz de "Hayır" oyu vermişsiniz sebebini bizimle paylaşır mısınız?

Merhaba, reklamlarınızı ilk gördüğümüzde 2 sunucu almıştık. Site kuramadık. Destek istediğimizde site kurulmadığı, sunucu olarak satış yapıldığı söylendi. bu beni tatmin etmedi ve bu yüzden iyileştirilmeli olarak puan vermiştim.

Hediye 4 GB sunucu çıkmıştı, tâbi ekstrem bir performans beklenemez zaten, VDS'ydi ama sanki 512 MB RAM olan bilgisayar gibi kasıyordu, CPU kullanımı hep 50 üzeriydi. Sunucu hakkında pek bilgim yok ama bunlar var olan sorunlar arasında.

Selamlar, sunucularımızdaki internet hızları işlemci kullanımınıza göre azalıp artmaktadır. Bu durum diğer firmaları örnek göstermek istemiyoruz ancak neredeyse tüm firmalarda aynı şekilde seyrediyor. Her sunucuya 10mbit sınırsız internet hızını sunmak için veri merkezimiz olması gerekiyor. Buna rağmen arkaplanda size gösterilenin tam tersine herhangi bir sınırlama yapılmadığına emin olabilirsiniz. Bizim için 200₺'lik alışveriş yapan kullanıcı da 10₺'lik alışveriş yapan kullanıcı da aynıdır. İnşallah ileri ki dönemlerde firma olarak hedeflediğimiz noktaya geldiğimizde size verilen hizmetin beklediğiniz gibi olmasını sağlayacağız. Görüşlerinizi bildirdiğiniz için sizlere minnettarız.

Bir önceki mesajda da belirttiğim gibi Bizim için 200₺'lik alışveriş yapan kullanıcı da 10₺'lik alışveriş yapan kullanıcı da aynıdır. Konu ile ilgili tarafımıza destek talebi açmışmıydınız. Tarafımızca incelenmesi iyi olacaktır. Görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederim. Eleştirileriniz ile her zaman daha iyiye yaklaşacağız.

Selamlar, biz forum içerisinde satışlarımızı gerçekleştirirken firmamızı asla "Oyun Sunucusu Satan Bir Firma" olarak göstermiyoruz. Hal böyle olunca oyun sunucusu kurmak için alacağınız destekte sınırlı olacaktır. Sunucu ile alakalı her sorununuzda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt