Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru 🚀 Hostgener | "VSRO25" İndirimi Tekrardan Aktif!

Sunucularımızdan Memnun Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Sabah actiginiz konu ne oldu? Ben onu okuyup uyumustum ve simdi konuyu goremiyorum. Ne olduguyla alakali bilgi verirmisiniz rica etsem?

Kampanyadan henüz faydalanmayanlar için bilgi vermek istiyorum. Bu kampanya bittikten sonra ekstra bir kampanya planlamıyoruz. Bu sebeple elinizi çabuk tutup %25 indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Ben, sunmuş olduğunuz hizmete laf etmem gerçekten müşterilerle ilgilenen bir Kuruluşsunuz. Fakat beni düşündüren, banamı denk geliyor bilmiyorum, internet kısmını limitlendirmişsiniz gibi duruyor bizzat test ettim bir kaç defa yaşadım beni yada bizi yapacağımız iş dolasıyla düşündürüyor.Ben şimdi kısmetse yakında bir sw açıcam fakat şuan çelişkideyim.Bilemedim 🤷🏻‍♂️

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sunucunuz kaç cpu ve hangi server'den çekiyorsunuz ? Limitlendirilme bulunmuyor, cpu ve çektiğiniz servere göre değişebilir internet hızı. İnternet hızı ölçümü yaparken diğer cpu tüketen uygulamaları kapatmanız gerekmektedir.

Geri
Üst Alt