Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VSRO25 sadece fziksel sunucular için mi geçerli acaba , vds kapeti için ; Sepetinizde bu ürün grubu bulunmadan kuponu kullanamazsınız. hatası ile karşılaşıyorum
iyi çalışmalar dilerim
Gün itibari ile çalışmaya başladık Müşteri ve hizmet iletişimi oldukça hızlı olduğunu belirtmek isterim. Başarılar dilerim uzun vadede çalışacağız gibi duruyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ayrıca HDD lerin SSD olması perforansı oldukça arttırmışen düşük pakette dahil ssd mevcut. fiyat performans üst seviyede
işini kaliteli yapan her zaman kazanır.
@Hostgener vSro.org ailemize hoşgeldiniz, öncelikle şunu belirtmek isterim ki sadece SilkRoad sunucularında değil, her alanda VDS-VPS satışı yapan hiçbir firmanın bu kadar uygun fiyatları olduğuna şahit olmamıştım.
Performans konusuna gelecek olursak diğer konularınızı ve yapılan tüm yorumları okumaya yeni fırsat bulabildim ve gerçekten memnun olan bir kitleyle karşılaştım.
Bu da sizlerin işini profesyonel bir şekilde yaptığını ortaya koyuyor.