Ben şahsen keyif alıyorum eklerken yani yeni db oluştururken (çalarken ) sağdan soldan değilde clientten direkt çekip uyumlulığunu dahi sorunsuz sağlıyorum her ikisinindeBana kalirsa evet cunku birseyi bastan editlemenin ona verdigin zamandaki aldigin keyif onun %70 ini kapsar
Arkadaşlar öncelikle konu clientten db yaratmak.
Ben evet bu işi yaptım bulduğum nadir serverlardan birinin clientini komple kullanıyorum. Bu işlemi sıfır db üzerine yaptığımız için kaba taslak bir oyunun açılması söz konusu değil. Clean db üzerindeki bugların elbette fixlenmesi gerek prosedürlerin koyulması gerek. Eklediklerimi test ettiğim için ve prosedürlerde aynı şekilde olduğu için sorunsuz yaptığımı söyleyebilirim. İllaki hatasız kul bugsuz server olmaz?
Boş yapma süslü yorumları kendine saklayanlış anlama dostum ama senin yaptığın sadece düz kopyala-yapıştır. bunun ilerisine hiç bir zaman geçemeyeceksiniz. şunu yaptım bunu yaptım diye sadece ego tatmini yaparsınız. biraz üretken olup kendinize ait şeyler geliştirmeye çalışabilirsiniz. emin ol bu şekilde giderseniz el mahkum kalacaksınız ve tıkanacaksınız. git c#,c++ veya başka bir programlama dili öğrenin. çok daha farklı ve güzel şeyler yapabilirsiniz. forumdaki bir çok kişinin gözümdeki değeri dilenciden farksız. burada sabahtan akşama kadar dilencilik yapıp sonra ben onu yaptım ben bunu yaptım demeniz sizi küçük düşürüyor. yapmayın böyle şeyler. araplara çomar derdik dilencilikte üstlerine yoktu. ancak bizim milletimiz onları geçmeye başladı.
Demek istediğim dbdeki verileri txtye çektiği gibi txtden de dbye yazılabilse clientten db çok basit yapılır. Misal başka bir serverin güncel client bilgileri olduğu gibi npcsiydi itemleriydi moblarıydı vs bunlar hep mevcut. Denediğim için yorum yapıyorum bazıları gibi pusuda bekleyip akıllılık budalalığı yapmıyorum.Dostum dbtomedia programi sana sadece media text girişlerini çıkartıyor. Biraz mantıklı düşün. Yani dbdeki textleri. sana olduğu gibi db nin mediasını vermiyor. Uyarlayıp da veriyor.
mediatodb diye bir şey olsa bile en kötü şöyle olur. Mediadaki kodların db girişini verir. Başka bir şeyini vermez.
Media ile db yapmanın mümkünatı yok. İllaki bir şeyler eksik kalır. Çünkü db de bir sürü şey var prosedürlere girmiyorum bile.
Şimdi sen burda mediatodb derken ki kastın nedir? Tekrar düşün derim.. Bende ona göre yorum yapayım.