Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Selam clientten db yaratılabılırmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jadde07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jadde07

.
.
Türk Lirası
0.00₺
clıentten db uyumlamak ıstıyorum bunu nasıl yaparım refobjcommon ve refıtem refobjchar gıbı tabloları nasıl sırasıyla uyarlarım yardımcı olabılecek varmı?

Dostum bir şey soracağım. Beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem ve küçük düşürmeye de çalışmıyorum ama SQL de veyahut Visual studio gibi programlarda 2 satır kod yazmasını biliyor musun? Hani Dbtomedia programı gibi bir şey olmadan bu dediğini pratik olarak çıkartmak çok zor. Basit gibi görülen ufak bir şeyde bile satırlarca mantık kodu oluşturabiliyorsun.
He, biliyor isen kendini geliştirip bir şeyleri yapmaya uğraş diyorum. Olurunu olmazını zaten göreceksin.
Şayet bilmiyor isen elmayı bütün yutmamalısın.

Saygılarımla..
Tıklayınca seni seviyorum diyip kişinin resmini gösteren bir program hazırlamıştım sevgililer gününde :D Neyse.. Dbtomedia programı elimizde varolan bişey zaten. Ben birşeyleri kendime yontmaya çalışmıyorum aksine çabam var her zaman öğrenmek için. Hatta Senua ile bir durumu paylaştım mümkün olursa forumlardaki vsro clienti ve dbsinden daha güzel bir işçilik çıkartıp paylaşıcam. Ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız ama ben geliştirmeye açık kullanılabilir şeyleri paylaşıyorum bu durumlardan herkes yararlanabilir.

Oyla 0
Dostum dbtomedia programi sana sadece media text girişlerini çıkartıyor. Biraz mantıklı düşün. Yani dbdeki textleri. sana olduğu gibi db nin mediasını vermiyor. Uyarlayıp da veriyor.
mediatodb diye bir şey olsa bile en kötü şöyle olur. Mediadaki kodların db girişini verir. Başka bir şeyini vermez.
Media ile db yapmanın mümkünatı yok. İllaki bir şeyler eksik kalır. Çünkü db de bir sürü şey var prosedürlere girmiyorum bile.
Şimdi sen burda mediatodb derken ki kastın nedir? Tekrar düşün derim.. Bende ona göre yorum yapayım.
Ben bu konuda fikir attım ortaya sadece. Farzetki clean db üzerinde çalışacaksın. Başka bir txt den bu henüz olmayan programla txt bilgilerini BOŞ tablolara yazdırmak söylemek istediğim. Dediğin gibi nasıl çıkarınca uyarlayıp veriyor txtde bazı tablo kodlarını birleştiriyor mediatodb de ise tam tersi. Prosedüre bende girmiyorum gerekli olanlar arşivimde mevcut zaten kullanıyorum. Fakat böyle bir program olursa kopya çıkar ortaya databasenin eksik yanı clean dbye işlem yapılacağı için prosedür ve varolan genel bugların fixi.

Oyla 0
Şimdi textleri tamam diyelimki çıkarttın böyle bir şey yapılabilir. Tabloya aktardın veya çıkarttığını SQL 'le ekledin v.s

Bug fix ne alaka mediadan ne db ye döküceksin de bug fixliceksin orasını anlamış değilim ben..

Oyla 0
Şimdi textleri tamam diyelimki çıkarttın böyle bir şey yapılabilir. Tabloya aktardın veya çıkarttığını SQL 'le ekledin v.s

Bug fix ne alaka mediadan ne db ye döküceksin de bug fixliceksin orasını anlamış değilim ben..
İşlemi clean dbye yaptığımız için varolan bugların fixlenmesi 1. Prosedürlerin girilmesi 2.
Ve bazı belli başlı şeylerin tablolara girilmesi txtde olmayan map girdileri mob spawnları. Tersine mühendislik yapılırsa aldığımız clientin kopyası çıkar dbyi ve oyun içi sistemi nasıl istersen öyle oturtmak kişiye kalıyor.
Nihayetinde denenmiş olmuş bişiy tarafımca prosedürleri ekleyip ve varolan clean db bugları fixleyip oynanabilir hale getirmek kişinin kendi marifetine kalıyor artık. Mob spawn map ayarları drop ayarları kalıyor yani kısacası kopya çıkartıp toparlamak kalıyor.

Oyla 0
Bu dbtomedia programının kaynak kodları varmı acaba? Var ise bakılıp tersine bir program yapma ihtimali doğabilir ben evde olmadığım için bakamıyorum bakabilen birisi veya bilen birisi yazar ise sevinirim. Arkadaşın dediği gibi bir program eğer işe yarar ise mükemmel olur.

Oyla 0
Bu dbtomedia programının kaynak kodları varmı acaba? Var ise bakılıp tersine bir program yapma ihtimali doğabilir ben evde olmadığım için bakamıyorum bakabilen birisi veya bilen birisi yazar ise sevinirim. Arkadaşın dediği gibi bir program eğer işe yarar ise mükemmel olur.
Sonunda tersine mühendislikten biri anladı. Konuyla ilgilenirsen yardımcı olabilirim program harici.

Oyla 0
Geri
Üst Alt