Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Servera başka Bilgisayardan giremiyorum.

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar ben SRO server kurdum fakat client'a sorunsuz bir şekilde server kurulu bilgisayardan girebilirken başka bilgisayardan giremiyorum. Girmeyi denediğim zaman "disconnet" hatası alıyorum. Server portları doğru, ip adresleri doğru, versiyonlar doğru. Hatta garanti olsun diye srNodeData klasöründe ki bütün portları modem arayüzünden ve firewall üzerinden açtım. Öneri verebilecek arkadaşlar ve hangi ihtimaller olabileceğiniz öne sürecek olan var mı?( Dosyalar arasında hiçbir şekilde uyumsuzluk yoktur. Server'ın kurulu olduğu bilgisayar üzerinden test edildi yeterli süre oynandı ve hiçbir şekilde Disconnet yaşanmadı.Server'da guard bulunmaktadır.)

Çözüldü:
Çözümü arkadaşlar server'ı VMware'a kurmuştum. Guard'ı sildiğim halde başka bilgisayardan bağlanamıyordum. Bütün portları her şeyi doğruydu. VMware'ı silip Oracle Visualbox'a kurduğumda server'ı sorun çözüldü.

Arkadaşlar ben SRO server kurdum fakat client'a sorunsuz bir şekilde server kurulu bilgisayardan girebilirken başka bilgisayardan giremiyorum. Girmeyi denediğim zaman "disconnet" hatası alıyorum. Server portları doğru, ip adresleri doğru, versiyonlar doğru. Hatta garanti olsun diye srNodeData klasöründe ki bütün portları modem arayüzünden ve firewall üzerinden açtım. Öneri verebilecek arkadaşlar ve hangi ihtimaller olabileceğiniz öne sürecek olan var mı?( Dosyalar arasında hiçbir şekilde uyumsuzluk yoktur. Server'ın kurulu olduğu bilgisayar üzerinden test edildi yeterli süre oynandı ve hiçbir şekilde Disconnet yaşanmadı.Server'da guard bulunmaktadır.)

ozelden ulasin yardimci olayim aksam 9 10 da musait olurum

Oyla 0
Genellikle port ayarlarından kaynaklanabiliyor. Tabi guard kullanıyorsan ayarlar yapılmadığı için guraddan kaynaklı da olabilir.
Gatewayserver da sorun olabilir, agentserver da sorun olabilir. Konrol etmek lazım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt