Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

takiru

ɢтғc вαrмeɴ
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar uzun süre sonra bazı karaktersizlere inat silkroad'ın beta mapını 90 cap'a uyarlamış bulunmaktayım.

Bu video karaktersizlere itafen paylaşılmıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu durumu seri şekline getirip 110 & 130 içinde düzenlemeyi düşünüyorum ve dosyalar üzerinde her seferinde biraz daha old düzenlemesi yapmayı planlıyorum.
Şuanki map üzerinde ilk paylaştığıma göre pekçok düzenleme mevcuttur örn; bazı koordinat hataları ve uyumsuzluklar giderildi, görseller düzenlendi vs.
Eğer bir nebze faydamız dokunuyorsa şu piyasaya ne mutlu bana :)

RD28Ly.png

İNDİRME LİNKLERİ :

(Ek linkler eklenecektir.)

VirusTotal

Not : Togui haritası gözükmüyorsa eğer
txtyi indirip patch atınız.

Son düzenleme:
ellerine sağlık çok başarılı.
teşekkürler :)
bakalım ne zaman damlar fake üyeliğiyle :D
Hahaha :D bunuda paylaşmıştır o, çok zor zaten clientten dosya çekip direk paylaşmak sonuçta 2 tık yapıyor haklı yani bunu ben paylaştım demekle ?
Boşa gelip uğraşmasın yazmakla ben yazayım yazacağı yorumu;
2 txt düzenleyip üstüne kendi imzasını basıp emekten bahsediyor püüü sana utan be takiru ?

Geri
Üst Alt