Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Merhaba arkadaşlar uzun süre sonra bazı karaktersizlere inat silkroad'ın beta mapını 90 cap'a uyarlamış bulunmaktayım.

Bu video karaktersizlere itafen paylaşılmıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu durumu seri şekline getirip 110 & 130 içinde düzenlemeyi düşünüyorum ve dosyalar üzerinde her seferinde biraz daha old düzenlemesi yapmayı planlıyorum.
Şuanki map üzerinde ilk paylaştığıma göre pekçok düzenleme mevcuttur örn; bazı koordinat hataları ve uyumsuzluklar giderildi, görseller düzenlendi vs.
Eğer bir nebze faydamız dokunuyorsa şu piyasaya ne mutlu bana :)

RD28Ly.png

İNDİRME LİNKLERİ :
(logoya tıkla)
[Gizli İçerik]

(Ek linkler eklenecektir.)

VirusTotal

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

ellerıne saglık

Paylaşım için teşekkürler... Map edit işinde usta arkadaşlara bir sorum var; elimdeki 110 cap db ve mediayı 100 cape uyarladım fakat tek sıkıntım dungeon haritaları... fgw, holy haritalarına girdiğimde içerik görünmüyor. Açıklarsam; M ye bastığımızda entire mapte fgw, quin shi tomb ve holy temple görünmüyor. Media içinde txtlerde worldmap isimli 5 dosya var. Bunları açıklayabilecek biri olursa media edit konusunda bayağı faydalı bir konu olmuş olacak.

Son düzenleme:
@takiru

Merhaba,

Paylaşım içinteşekkür ederim güzel çalışma..
Tek sorun var o da dungeonlara girince mapta içerik görünmüyor.

FGW başta olmak üzere 90 cape göre düzenlenmiş Job Cave, Holy Water ve Quin Shi Tomb.. bunların map içerikleri görünmüyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt