Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu map sadece kapatarak uyarlanmaz, 90 cap ch-eu uyumlu hazırladığım için roc mountaine kadar kapatsan bile üst tarafta samarkand gözükecektir. Harici görsel düzenleme yapılması gerekiyor, onuda konuya eklerim ufak birkaç düzenleme gerekli sadece
Şöyle bir sorun var ortada, ne kadar serverın her şeyini ayarlarsan ayarla, oyuncu kaybı yaşayıp tarihe karışıyor. Silkroad ın yeniden tutması için ciddi bir değişime ihtiyacı var, onun için ilerde bir şirket kurup, bir oyun motoruna entegre etmeyi düşünüyorum. Tabiki Joymax denen aptallarla da görüşeceğim. Telif sorunu yememek lazım.
Şöyle bir sorun var ortada, ne kadar serverın her şeyini ayarlarsan ayarla, oyuncu kaybı yaşayıp tarihe karışıyor. Silkroad ın yeniden tutması için ciddi bir değişime ihtiyacı var, onun için ilerde bir şirket kurup, bir oyun motoruna entegre etmeyi düşünüyorum. Tabiki Joymax denen aptallarla da görüşeceğim. Telif sorunu yememek lazım.
silver1998: merhaba joymax joymax: ? silver1998: benim böyle bir projem var ama sizin dosyalardan yola çıkacam bir sorun olurmu telif atmazsınız demi ? joymax: meydan sizin
Ve oyun tutar joymaxsa kafa tutar bunu gören joymax bam bam ??
Ve silver1998 tekrar sahalarda welcome to vsro.org