Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

boka250 haritanın boyutunu büyütmek gerek oradaki nesneyi ekleyebilmek için, boyut haricinde iki map arasında doku farkı var, elbet uyarlanabilir ama uğraşmak lazım. Genel anlamda çok farklı bir map tasarımı yapıyorum, ilk ve tek vsro.org üzerinde paylaşılacak beklemede kal onu kullanırsın.

boka250 tamam kanka yardımcı olacam beklemede kal, oraya ekler sana özelden atarım.

bana sadece kullandığın worldmap dosyasını arşivleyip özelden gönder.

[QUOTE = "takiru, post: 34712, membro: 117"]
[USER = 2640] boka250 [/ USER] ok, cara, eu vou ajudá-lo a ficar em espera, vou adicioná-lo lá e enviarei para você em particular.

Basta arquivar o arquivo de mapa do mundo que você usou e enviá-lo para mim em particular.
[/ CITAÇÕES]
eu uso o mapa do original testin vsro 188

Geri
Üst Alt