Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Hocam ben sizden bunun 90.cap only chin olanini aldim oyunda kurulu şuan ama ben oyuna togue yolu var ve onun haritasini acmak istiyorum sizin dosyada mevcutmu yolsa yenidenmi eklemem gerekiyor
Togui içinde eklidir büyük ihtimalle de açık olması lazım, 90 cap dosyalarında 90 capta olmayan bölgeleri kapattım. İncele sorun varsa bildir halledeyim

Hangi dosya ve txt. Bakayim sen daha uzmansin bu işte ona göre bakiyim yanliş bakmayim
Bölge olarak açıktır, dediğim gibi 90'a kadar olan bölgeler açık. Harita parçalarında eksiklik çıkabilir, warp koduyla ışınlan bak bakalım sorun varmı?

karmone şuan baktimda sorun yok txtlerde harici olarak harita parçalarında da sorun yok sen tekrardan düzgünce atarak dene yanlış yapıyorsun bir yerlerde

Geri
Üst Alt