Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

hocam dediğiniz gibi yaptım pk2.tools ile ekledim ama gene kaydı şehirler
Dostum karıştırmadan ekle karıştırıp eklersen şehirler kayar zaten, sen herşeyi sil sadece bu dosyayı indir ve dediğim şekilde dosyaları gerekli yerlere ekle herhangi bir sorun oluşmayacaktır, bölge açık map parcaları mevcut. Kapattıgın bölgelere göre şekillenir map parçalarının isimleri, sonradan attığım map 120 cap cliente ait olduğu için o dosyada kayma sorunu yaşarsın çözümü parçaları yeniden adlandırmak ama buna gerek yok aradığın herşey zaten indirme linkindeki dosyada mevcut.

Dostum karıştırmadan ekle karıştırıp eklersen şehirler kayar zaten, sen herşeyi sil sadece bu dosyayı indir ve dediğim şekilde dosyaları gerekli yerlere ekle herhangi bir sorun oluşmayacaktır, bölge açık map parcaları mevcut. Kapattıgın bölgelere göre şekillenir map parçalarının isimleri, sonradan attığım map 120 cap cliente ait olduğu için o dosyada kayma sorunu yaşarsın çözümü parçaları yeniden adlandırmak ama buna gerek yok aradığın herşey zaten indirme linkindeki dosyada mevcut.
olmuyor dedim sıralamadan mı kaynaklı ondanda değil neden acaba

1
2
3

6
7
8

10
11
12
13 gibimi ne gitmişsin dedim 1 den başlatam sıralıyam yine olmadı başka birşey var bunda :D

hocam sadece togue yi sildim ekledim olmadı sonra map dosyasını sildim yeni verdiğinizi ekledim gene olmadı birde sizin verdiğiniz son dosyada sadece map var başkada doşya yok başka birşey varmıydı sadece map mı eklıydı olmayınca bende bıraktım sizi bekliyorum
Halledicem şuan müsait değilim bakınca buradan yollarım dosyayı

Geri
Üst Alt