Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım Silkroad Online ile İlk Tanışmanız, Anılarınız...

Yıllar önceydi...
2004 de birader aracılığıyla tanışıp 2005 de aktif bir şekilde oynamaya başladım. Oasis ile başlayan maceram Odin serveri ile devam etti, ardından Apollo sunucusuna geçiş yaptım ondan sonra zaten bıraktım. Sonra serverler birleşti etti derken serpens-chronos oldu bizim Apollo sunucusu en son ne oldu bilgim yok tekrar birleşmişti sanırım 🤔

Sene kaç bilmiyorum 7 yada 8. sınıfa gidiyorum, arkadaşımın 19 level çarı var, onu soyacağım.
Sabah okula diye çıktım kafeye gittim, günlerden Salı...
2 masa açtırdım, 50 kuruştan :D
Meğer server bakımdaymış, tam oyun açıldı, oyuna girdim, çarı soyacam tak süre bitti.
Başka para da yok, öyle bilgisayarları kapatıp kalktım. :D :D

2006 senesinde internet kafe de izlemeye başlamıştım, karakterin ata binebiliyor olması beni heyecanlandırmıştı, böylelikle silkroad oynamaya başlamıştım. yıllar içinde çok fazla anı ve hatırası olsa da şu günlerde nefret etmeye başladığım tek oyun silkroad 💩

@Yetkililer;

Konu içeriği gereğince “editör”, “filter” gibi kelimeler içeren tüm yorumların kaldırılmasını rica ediyorum.

Tartışmaya kapalıdır.

Saygılarımla

Geri
Üst Alt