Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım Silkroad Online ile İlk Tanışmanız, Anılarınız...

Int, Str ayrımını dahil bilmediğimiz ilk zamanlarda çok vursun diye biraz Int verip sonar ne çok ölüyoruz yahu deyip birazda Str verirdik. Sonra biraz Bow açardık biraz Blade-Sword :) İlk Elixir Weapon düştüğünde hemen Jangan'a gidip stalla koyayım diye can atıp beklemekten sıkılınca 20K'ya NPC'ye satmıştım :))

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Mükemmeldi o zamanlar anlatınca anılarım depreşti...
Ne günlerdi ya.. Aslında en çok zevk aldığımız dönemlerin aslında oyunu hiç veya çok az bildiğimiz dönemlerin olduğu kanaatindeyim. Ben tigerlarda ve banditlerde bir ömür harcadım be.. Kasılırken Tiger girl çıktığında haritada tüm oyuncuların dönüp tg yi aradığını hatırlıyorum be.. TG yi kesenlerin 15 lv olduğunu hatırlıyorum..
Banditte kasılıp kasılıp 100 bilemedin 250k dan weapon sattığımızı hatırlıyorum..
Yerden materyal toplayıp stone yaptığımız günler hey gidi hey.. Özellikli ve artılı silah düşürdüğümüzde satardım. Çok iyi piyasası vardı. 15k dan 200 k ya kadar nerdeyse.. GM nin yanımıza gelip bizimle konuşmasını ...

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
@Everyone
Herkese soruyorum Dökülme zamanı :D
Soru : "Silkroad'da bugune kadar oynamışlığınız ile yapmış olduğunuz en saçma haraket veya durum neydi?"
NOT: Bu konuda pişmanlıklarınız veya rezil olduğunuz her hangi bir an da dahil olabilir.
Herkesin tek bir anısını paylaşmaya hakkı var. Herkesten dürüst cevaplar vermesini istiyorum. Eminim ki komik anılar paylaşılacak. Hadi başlayalım. :)

Passive skilleri kullanmaya çalışmıştım bu ideal icin tum splerimi o skile harcamisken cok ufak bir googlelama ile aslinda passive skillerin ne anlama geldigini ogrendim :)

Ufak bir edit simdi aklima çark etti bunu bir gün gerceklestirecegim :)

Benimde dün ki anlattığım olay :)) kafamıza göre Str-Int verip kafamıza göre build açardık. Birde ortaktık chara :D

Geri
Üst Alt