Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruSilkroad Online Türkiye Cap - Irk ve Silk Fiyatları Açıklaması
Hocam bende şu legal olarak Türkiye haklarının alındığı bir oyun ile kıçı kırık private server karşılaştırmasını anlayamıyorum. Şu kafadan artık çıkın nolur, bu açılacak olan serverlar private server değil, orjinal server. Tabii ki de eğer premium burda da 290 Silk olacaksa fiyat olarak 235,00 TL ile 75,00 TL arasındaki farkı karşılaştıracaksınız. Private'lerde 25,00 TL premium diye karşılaştırma yapılmamalı. Bu sizi yanıltır.
Aylardır oyun 80 cap olarak açılacak diye duyuru yapan onlar değil miydi? Şimdi ne olduda 90 cap'a çıkıldı? Ben söyliyeyim ne olduğunu. Oyunun kontrolü aslında Joymax'a ait. GameGami kısıtlı şeylerde kendi istediğini uygulayabiliyor ama nasıl bir hak alınmış ise cap'a bile karar veremediler. Daha cap'a bile kendi iradeleriyle karar veremiyorlar iken Item Mall fiyatlarının çok değişeceğini sanmıyorum. Premium 75TL ye satılması çok olası. Diğer ürünleride araya katınca harcanılacak minumum masrafı siz hesaplayın artık
zaten kafadakı tek soru ısaretı ısroda 300sılk 235tl cıvarı premıum 290 sılk acaba 290 sılk olarak kalıptamı sılk fıyatı 75tl olucak tek merak konusu ıtem malldakı sılk ayarları yukseltılıcekmı sorulması gereken tek soru bu olmalı bence
bu discord’a katılmaları rica olunur.
Yakın zamanda unionumuz olan ekiplede ortak bir noktada toparlanıp. Hem tanışma, hem alınacak kararlar ve bir anketle açılacak 3 serverden hangisine katılacağımız arasında bir seçim yapacağız. Bununla ilgili yakın zamanda yeri ve zamanı duyuracağız.
Tam vSRO piyasasına dönüyorum dedim işimden falan ayrıldım, bu çıktı başıma. Neyse sonuç kaçınılmazsa keyif almaya bakacaksın, ben de aranızda olacağım.