Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Silkroad Online Türkiye Cap - Irk ve Silk Fiyatları Açıklaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bence kalır bir sürü oyun var metin2 kngiht vb gamegamide boş teneke 3 5 ay oynuycak millet eskiye özlemle falat 140 a atıp yine yeni sw isrodan hiç bi farkı kalmıcak pvp server hep kalıcak yeni şeyler herzaman olucak isroda artık yenilim olmuyacagına eminim.hep aynı 90 cap hop 140 yeni sw asıl vurgun buna denir bence bota koyup izliyoruz isroda :) pvpde en azından 3 ay oynasa bile en fazl 50 liraya keyfini alıosun ya ne biliyim isteyen istedigi oyunu oynar :P he pvp leri komle kapatırlarsa bi yandan iyi olur komple mobil oyun sektörüne devam ederim yarım kalan oyunlarım var vs

Açıkçası ben de kış döneminde piyasada kartların yeniden dağıtılacağına inanıyorum. Eğer inandığım gerçekleşirse de bu sektörde kalitenin biraz daha artacağına ve oyun sayısının azalacağına inanıyorum. En azından şimdiki gibi oyuncuyu sadece yeni oyun açarken getirebilme devri bitecektir.

Neyse umarım hayırlara vesile... ☺️

@Spare resmi açılış ne zaman ve hangi server'a başlanacak belirlendi mi? Dc'de göremedim bunları ya da iyi bakamadım.

Geri
Üst Alt