Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sky Temple'yi Job Temple haline getirme ve teleport taşıma Hk.

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
Sky Temple ekledim ve burayı Job Temple haline getirmek istiyorum. Bu işlemleri nasıl yapabilirim?
Gelelim teleport kısmına,
Pamir Plateau'da bulunan Teleport NPC'leri Taklamakan'a gönderiyor orjinal haliyle,
image.png
image.png

Taklamakan'da bulunan teleport npclerini Sky Temple'ye taşımak istiyorum.
image.png
image.png

Thiefler için teleport noktası olacak yer, (Sadece minimap'de ekli olduğu için konum gösteremiyorum en ortası)
image.png

Trader ve hunterlar için teleport noktası olacak yer, (Sadece minimap'de ekli olduğu için konum gösteremiyorum sağ üst köşe)
image.png

Teleportlink tablosunda içerdeki teleportu istedigin teleport id sine yonlendirme yapman gerek.

Oyla 0
Teleportlink tablosunda içerdeki teleportu istedigin teleport id sine yonlendirme yapman gerek.
Teleport ID'si yanlış bilmiyorsam NPC'ye bağlanmıyor mu?
Sky Temple de teleport yok.
Yapmam gereken NPC'yi taşıyıp, koordinatlarını değiştirmek değil mi?

Son düzenleme:
Oyla 0
Teleport ID'si yanlış bilmiyorsam NPC'ye bağlanmıyor mu?
Yapmam gereken NPC'yi taşıyıp, koordinatlarını değiştirmek değil mi?
Yapacağın işlemler sırasıyla ;

1. Karakterini Taşı taşımak istediğin yere git , ve _RefChar Tablosunda karakterin bulunduğu satırdaki [LatestRegion],[PosX],[PosY,[PosZ] değerleri bir kenara kaydet .
  2. Teleport taşı için _RefObjCommon'a eklediğin girdinin satırını bul ve [RegionID],[OffsetX],[OffsetY],[OffsetZ] değerlerini _RefChardan aldığın değerlerle değiştir ve SR_GameServer restart at .
  3. Son olarak Media>server_dep>silkroad>textdata içerisinde teleportbuilding.txt notepad++ ile açıp RefObjCommon'a eklediğin değerleri oradaki değer ile de değiştir ve Media.pk2 'ye geçir .
  4. Zaten dbtomedia ile teleport ile ilgili dosyalar çıkmakta direk patchlersin
İyi Forumlar.

konudaki mesaj alıntıdır bunu bir denermisin ?

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla 0
Ilk once teleportlari istedigin noktaya cek bunun icin kordinat belirleyecegin tablolar
Refobjcommon
Refteleport
MEDIA- teleportbuilding teleportdata

Bu işlemden sonra. Skytepmle içerisinde tepeortlarin Refteleport tablsoundaki id lerini bul.

Bu teleport id lerle istedigin bir teleporta teleportlink tablosundan yonlendirme yapabilirsin.

Oyla 0
Peki giriş için Job Suit şartını ve Thief-Trader/Hunter şartlarını nasıl koyabilirim?
Teleport taşımada değiştireceklerimi bu şekilde hazırladım.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt