Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım SkyTemple Canavarları

Bu çok güzel oldu :) Geriye tek bir Quest hazırlayıp bunu güzel bir amaç için kullanmak kalıyor :)

"İnsanlık için yaptık" Başarılarının devamıını diliyorum :) bu yorumda bir UP olsun ve daha çok kişi faydalansın :)

+++ Konuyu hortlatıyorum müsadenizle @risesun97

Moblar sorunsuz ekleniyor, ancak birçoğunda skill hatası var. _RefSkill tablosunda Basic_Original sütunundaki idlerin karşılığı yok çoğunda. Haliyle mob vuruyor ancak herhangi bir kıpırdama yok mobda. Ve vurduğu damage görünmüyor, skill atmıyor. Sadece peşinden koşuyor yanında hareketsiz duruyor. Elinde refskill tablosu var ise gönderebilir misin ?

+++ Konuyu hortlatıyorum müsadenizle @risesun97

Moblar sorunsuz ekleniyor, ancak birçoğunda skill hatası var. _RefSkill tablosunda Basic_Original sütunundaki idlerin karşılığı yok çoğunda. Haliyle mob vuruyor ancak herhangi bir kıpırdama yok mobda. Ve vurduğu damage görünmüyor, skill atmıyor. Sadece peşinden koşuyor yanında hareketsiz duruyor. Elinde refskill tablosu var ise gönderebilir misin ?

_RefSkill tablosunda ID' ler değişiklik gösterdiği için yeni ID' yi, _RefObjChar tablosunda canavarın char ID' si hangisi ise o satırda DefaultSkill stununa işlemeniz gerekiyor ki canavar normal atak yapsın.

_RefSkill tablosunda ID' ler değişiklik gösterdiği için yeni ID' yi, _RefObjChar tablosunda canavarın char ID' si hangisi ise o satırda DefaultSkill stununa işlemeniz gerekiyor ki canavar normal atak yapsın.
Hepsi ayarlı. Skill 1 2 3 ler ayarlı. Basic Original olan idleri kopyalandığı mobdan çekiyor onu farkettim. Ama çoğu kopya mobun aslı yok dbde. Benim eksiğim, clean dbde kuruyorum. Bazılarında efp karşılığı da yok.

Buyrun canavar resimleri. Joymax yeniden tasarlamak-yapmak yerine biraz kopyala-yapıştır yapmış... Yeni canavar pek yok yani...
k9m1n7.png

YQmjra.png

jgmvVG.png

26BY80.png

ZXmA70.png

lqm0vl.png

V9mgvq.png

v6rQnO.png

16q2M1.png

LlmY1J.png
r5nmMB.png
eline salık emeğine salık yalnız db ile ilgili 2 sorun var 1. si 140 ustu moblar commondan servisleri acık olunca gs açılmıyor 2.si temple skıntısız ekli ama moblar span olmuyor moblar test edildi sıkıntı yok yardımcı olursan sevinirim

eline salık emeğine salık yalnız db ile ilgili 2 sorun var 1. si 140 ustu moblar commondan servisleri acık olunca gs açılmıyor 2.si temple skıntısız ekli ama moblar span olmuyor moblar test edildi sıkıntı yok yardımcı olursan sevinirim
Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşımız vardı mobların spawn gameworld id leri 1 olmasına dikkat edin

Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşımız vardı mobların spawn gameworld id leri 1 olmasına dikkat edin
taklamakana spawn ayarladığımda sıkıntısız çıkıyorlar yalnız templede çıkmıyorlar bide sql 150 olarak nasıl ayarlarız lvl i

sorun cozulmustur bazı db ref nest region kodları farklı adrialpoint olarak ekliyorum sıkıntı yok
140 ustu mob da gs acılmıyordb 150 olarak ayarlamada yardım bekliyorum

Merhaba ben RiseSun,
Bir önceki paylaşımda sadece Skytemple bölgelerini ekleyebilmiştik. Şimdi ise o bölgelere canavarları ekleyeceğiz. Verdiğim dosyayı indirin ve notları okuyarak eksiksiz şekilde yapın. Bir sorun olursa da mesaj atın.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Görseller:
k9m1n7.png

YQmjra.png

jgmvVG.png

26BY80.png

ZXmA70.png

lqm0vl.png

V9mgvq.png

v6rQnO.png

16q2M1.png

LlmY1J.png
r5nmMB.png

36dM3O.png
Teşekkürler paylaşımın için. Bir önceki konun da map'ı sorunsuz ekledim. Fakat yeni olduğum için birkaç deneme yaptım ekleyebilirim diye beceremedim acaba yardımcı olabilir misin pcme bağlanıp.

Geri
Üst Alt