Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım SkyTemple Canavarları

Teşekkürler paylaşımın için. Bir önceki konun da map'ı sorunsuz ekledim. Fakat yeni olduğum için birkaç deneme yaptım ekleyebilirim diye beceremedim acaba yardımcı olabilir misin pcme bağlanıp.
Nerde sorun yaşadın? Ayrıca şu an müsait değilim , sorunu söyle istersen yardımcı olmaya çalışalım.

Databaseye gerekli txtleri adım adım ekledim. ID'leri kendime göre düzenledim. .bsr'leri manuel olarak girdim. Gameserver da local overlap hatası aldım 2 kez denedim. Ayrıca çok karışık geldi ilk kez mob ekliyorum onca ID'yi el ile girdim 2 kez hayattan soğudum biraz :D

Databaseye gerekli txtleri adım adım ekledim. ID'leri kendime göre düzenledim. .bsr'leri manuel olarak girdim. Gameserver da local overlap hatası aldım 2 kez denedim. Ayrıca çok karışık geldi ilk kez mob ekliyorum onca ID'yi el ile girdim 2 kez hayattan soğudum biraz :D
Şu konuya bir göz at istersen yapan arkadaşlar var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sky Temple Moblarını eklerken bende sorun yaşadım, şu satıra kadar sorun yoktu.
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Sorunu çözersen haber ver dostum :)
1 41820 MOB_SKYTEMPLE_B_AR_MANGYANG_PLUNDER2_CLONE ???? ??? MOB_AR_MANGYANG_PLUNDER1

SN_MOB_SKYTEMPLE_B_AR_MANGYANG_PLUNDER2_CLONE
Bu satırda farklılık gösteren tek şey bu MOB_AR_MANGYANG_PLUNDER1 :D sanırım MOB_AR_MANGYANG_PLUNDER2_CLONE yapman lazım

Geri
Üst Alt