Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skytemple yürüme hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 1104
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 1104

Karakter yürümüyor videodaki gibi yardımcı olabilirmisiniz ?

Navmesh dosyaları, oyun içindeki mapler üzerindeki yürünücek ve yürünemeyecek yerlerin aynı zamanda eventzone'ların tutulduğu dosyalar olarak adlandırılır, region için birde navmesh bulunur, bunların files içerisinde olma sebebi gameserver bunları okuyarak sanal bir dünya oluşturuyor,böylece gameserver senin nerde yürüdüğünü vs algılıyor, şuanda kullanmış olduğun haritanın aynısı Gameserver ve data pk2deki navmesh dosyaları ile aynı olmalı, aksi taktirde bu şekilde hatalar ile karşılaşabilirsin.

Oyla 0
isro data.pk2 çıkartıp files içine attım olmadı başka nasıl çözebilirim hangi sro indireyim ksro ?

Oyla 0
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
, daha sonra hem filesin içine çıkart hem kendi clientinin içerisine koy sorun düzelicektir, önceki data pk den ve mappk2den guncel olup aklında tutabıldıklerını bunun ustune ımport et.

Oyla 0
, daha sonra hem filesin içine çıkart hem kendi clientinin içerisine koy sorun düzelicektir, önceki data pk den ve mappk2den guncel olup aklında tutabıldıklerını bunun ustune ımport et.
Teşekkür ederim şuan mesaideyim yarın sabah 09:30 gibi evde olurum deniyecegim (8 saat normal 8 saat mesai arkadaşın ısrarı üzerine durdum ?)

Oyla 0
bu verdiğiniz data isronun hangi sürümü? bu datada yılbaşı süsleri ve balkabaklar varmı

Oyla 0
Geri
Üst Alt