Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Str İnt Scroll Edit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ohshet48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar
Str/int scroll 7 den 10 yaptım
Hp/mp Scroll 5000 den 7500 yaptım
Honor King Scroll kosmayı 20den 40a cıkardım
param degerlerini ayarladıktan sonra db to media yaptım ve patch verdım suan girince clientless atıyor sebebi nedir ?

Oyla 1
Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
skildata_xxx leri alman yeterli. dbtomedia daki mantık SQL Üzerindeki tablolardaki yaptıgın verileri media kısmına geçirmek için kullanılır. ıtem eklersin ıtemdata_xx leri alırsın. SQL da magicpop tablosunu editlersin magicpopdata mı neydi onu alırsın dbtomedia ile. ama normal şartlarda dbtomedia ile çıkarttıp herşeyi atsan da sorun çıkmaması lazm. dbtomedia da alınmaması gereken 2-3 txt vardı diye hatırlıyorum bu aralar edit yapmadıgım için unuttum isimlerini magic bilmem neydi. velasıl kelam yaptıgın işlemin karşılıgını alıp atarsan eğer crash bile olsa nerde hata yaptıgını bulman için attıgın txtleri kontrol edersin yeterli olur. hepsini alıp atarsan hatayı bulman imkansıza yakın bir hal alabilir hele db sana degil de netten bulma bişiyse.

Oyla 0
Geri
Üst Alt