Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Str ve İnt Unique Ekleme - Detaylı Anlatım

Bu arada Kişi kendi Uniq ini yaptığında oyunda uniq spawn yaptığında Has Apeared yazmayacak Alttaki Kodu kendilerine göre düzenlemeleri gerek: bana kalırsa bunu konuya yapıştır direk:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bu arada Kişi kendi Uniq ini yaptığında oyunda uniq spawn yaptığında Has Apeared yazmayacak Alttaki Kodu kendilerine göre düzenlemeleri gerek: bana kalırsa bunu konuya yapıştır direk:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Hayır hocam yazacak. Çünkü tiger ın refobjchardaki linkini kopyaladık. Herhangi bir değişiklik yapmadık. Ayrıca RefObjCommon'u da aynı şekilde kopyaladık.

aaa Doğru dedin bende kopyalama yapmatımda ama benim kopyaladıklarım Has Appeared yazan uniqler değildi onları uniq olarak yazdırmak için Query kullanmam gerekmişti. Benim gibi Has Appeared yazmayan uniqleri çoğaltmak isterlerse işlerine yarayacak :D

aaa Doğru dedin bende kopyalama yapmatımda ama benim kopyaladıklarım Has Appeared yazan uniqler değildi onları uniq olarak yazdırmak için Query kullanmam gerekmişti. Benim gibi Has Appeared yazmayan uniqleri çoğaltmak isterlerse işlerine yarayacak :D
Hacım herhangi bir unique'yi kopyaladığında göründü yazısı çıkar. Tabi Rarity yi 0 yapmazsanız :D

Bu medusanın Guard uniqleri çıktığında appeared yazmıyor :D işin en başı oraya dayalı ben onları çoğaltıyordum da :D

Bu medusanın Guard uniqleri çıktığında appeared yazmıyor :D işin en başı oraya dayalı ben onları çoğaltıyordum da :D

Medusa'nın sadece en son (glavie skill'i vuran uniquesi adını unuttum) ona rarity veriyorum ben.
Çünkü diğer 4 uniqueyi kesmeden o spawn olmuyor, çok kişi girince kim kesildi kesilmedi derdi oluşuyor ve mob spawn oldu mu olmadı mı mevzusu var.
Sadece son uniqueye rarity verince rahatlık oluşuyor.

Elinize sağlık inşaAllah zamanla bizde kendimizi geliştirirsek paylaşımlarda bulunacağız.

Geri
Üst Alt