Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Tek bard ve dance

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Silah gerekliliği durumu biraz farklı. Bu şekilde çok fazla skill var.

Tambour/dance olayı tek diye biliyorum. Gerçi çok da bilmiyorum belki başka da vardır.

Bu yüzden GS'nin içine yazılmış olması da mümkün olabilir. Joymaxın böyle yaptığı benzer durumlar var...

Ama aradım taradım bir şey bulamadım, paramlardan gibi duruyor.

Silah gerekliliğinden kastım, dance açman için tambour zorunluluğu kılıyor. Bu da bir nevi bir silah zorunluluğu gibi.
Tambour'un paramlarını dance içerisine eklemiş olma ihtimalleri yüksek. GS'den olacağını sanmıyorum, gözüne de çarpmadıysa %90 paramlarla alakalı.
Deneme, yanılma ile bulması gerekli, daha önce hiç uğraşmadım bunla ama dediğim gibi olacaktır.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 2 gün sonra misafirlerim gider gitmez bu konuya eğilir ve sonucu yazarım. Ne gibi bi artısı eksisi olacak kestiremiyorum ama diğer bard yerini bir warlocka bırakır herhalde. Yakında konuya gerekli notu düşer ve rafa kaldırırız.

Dance de 14 tane param var.

1701213281, 1869506150, 6645362, 1870031922, 1734702198, 1111772484, 7564131, 1919250793 Bu paramlar olabilir yanlış skilleri karşılaştırmadıysam.

Mana Tambour - Dancing of Wizardy

Sanırım sistemin işleyişi zorunlu kullandırtmak istediğin skillerin paramlarını içinde barındırması. Denemek lazım.

Geri
Üst Alt