Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Tek bard ve dance

Başından beri düşündüğümüz gibi. Action_overlap hücrelerindeki değerleri # 0 'a çektiğimizde tek bard dance açabiliyor. Burdaki tek kayıp aynı anda Guard ve mana skillerinin açılmaması. Bu yine aynı yöntemle aynı anda açtırılabilir lakin bu kadar nimeti de bardlara vermek olmaz :)))

Konu çözüldü :)

Ekli dosyalar

• SRO[2020-08-25 13-47-12]_38.jpg
    SRO[2020-08-25 13-47-12]_38.jpg
    317.3 KB · Görüntüleme: 66
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Skilldata.ENC'leri patch ettiniz mi ?
Param değerlerinde işlem yapsanız patch istemez ama action_overlap üzerinde yapmışsanız patch atınız.
Ayrıca JoySro Hazar adı altında paylaşılan birkaç veritabanı var piyasada... onlarda RefSkill ve Chardata üzerinde ne yaparsanız yapın hep crash alıyorsunuz. Bu da not olsun.

Bu konuda bir yanlışınızı düzeltmek isterim @DragonSlayer
iSro tek dance açmak için Awesome World adında bir skill ekledi. Eğer bu skilli açarsan tek bard dance açabiliyor ve Dance'nin özellikleri yarı yarıya düşüyor. Ama iki bard dance açarsa skill özellikleri etkilenmiyor. Mesela Mag attack %40 ise tek dance'de %20 oluyor. 1.png

Eğer bu skillin mantığını çözerseniz isro'daki gibi vsro'ya geçirebilirsin. Kolay gelsin.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
:) Yanlış demek yanlış olur çünkü overlapla birbirine bağla çıkar yaparak o skill'e gerek duymadan ayarladım ben :) Isro'ya gerek yok yani vsro'nun kendi skilleri üzerinde de ayarlanabiliyor.. İstediğin tarafa eğip bükebiliyorsun yani :)

Geri
Üst Alt