Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Uniq Spawn

ben yaparım ya mesela 20 nokta ya bunu Tg gibi 11 nokta yaprım 11 karakter acar yaprım 10 dk mı alır böyle :) deneyim bi baklm teşekkür ederim

Dostum yapacağın tek şey TG yi örnek alıp kopyala yapıştır yapmak. Niye uğraşıyorsun ki ? :) Değiştireceğin tek şey doğuş süresi idler ve mobun id si kulağı normal tutmak varken farklı yoldan yanlışa gidiyorsun :D

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
başkan mesela 20 karakter ya senin dediğine gelirsem 5 char aktif acsam 20 Charname yede o 5 ini versem mesela test1 test2 test3 test4 test5 bunu 4 etap tekrarlasam charname20 ye kadar sonucta region alacak ayni regiona atma şansı artar sadece cakışma olurmu ?

Geri
Üst Alt