Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Klasör içinde sro client eklenmemiştir devkit.dll ip adresi değişikliği yapılması şarttır ip değişikliği yapıldıktan sonra dll sro clientinize enjekte etmelisiniz
İsimde yanlışlık var. VPlus Community Guard olacaktı. Zira tek bir kişi tarafından tamamen yapılmayıp, discord helping spam metodu ile yapıldığı için o ismi hak etmiyor. Temel proje bile başkasına ait. Eğer amacınız credit vermek ise lütfen doğru credit verin.
Ben yapan kişi @Venom olarak bildiğim için yapan kişiye saygım olduğu için ismi öyle verdim eğer yapan kişiler toplanıp discord oluşursa ortak isim verir ve guardı güncelleriz ve forum için ücretsiz guard olur
Hay size bu çeneniz kadar başınıza taş düşmesin. Bir taraflarınızdan metot uydurmayın. Saçma sapan konuşup can sıkmayın yazmayayım diyorum zorluyorsunuz. Sanane arkadaş sanane git o uydurduğun aptal metotu kullanarak daha iyisini yap o zaman... plz bro plzzzz. help me plzzzzzzzz... Yani aklınızın almayacağı şey şudur "Anyone have idea?" ile "plzzzzzzz bro" arasında dünyalar kadar fark var. Boş boş konuşup can sıkmayın adamı dinden imandan çıkartmayın. Cesaretiniz varsa özelden ulaşın bir de arayın beni bakalım derdiniz neymiş çözmeye çalışalım. Buradan boş boş sallamayın delikanlılar. Yeter gayri haydi koyuna.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Kardeşim sana ayriyeten teşekkürlerimi iletiyorum ve hayırlı geceler diliyorum. Emeğe saygı bu şekilde olur. Bir şey paylaşılsa da altında en azından teşekkürü borç bilirsin. Ellerine sağlık senin gibi insanlara helali hoş olsun. Saatlerce günlerce yardım alsak da bu kodlarla uğraştığımızı kimse anlamaz ve basit zannedip böyle sallarlar sağolsunlar
@Venom aga guard ismi böyle kalıcak güncelleyebildiğim kadar güncelleyeceğim forumumuz için 2023 yılı için guard olmasını isterim senin için bir sakıncası varmıdır