Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VPLUS Venom Guard

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Alexin gs? Kendim yapmış gibi göstermek? Gs nin chernoya ait olduğunu bilmeyen yok. Ben hiçbir zaman yardım almadım demedim. Kodların tamamı florianoya ait zaten boş ve saçma konuşan varlık. Sen kimsinde sana hikaye anlatcam ben. Bir şeyler beceremediğinden için içini yiyor dimi çocuk. Kuduruyorsundur şimdi nasıl batıyordur sana bir şeyleri öyle yada böyle yapan insanlar. Hadi koyun başı beklemeye.

Arkadaşlar olmuş ile ölmüşe çare varmı kavga edilecek bişey ortada yok olanlar oldu ölenler oldu önemli olan kullanım amacı ihtiyacı olan arkadaşların kullanabilmesi kimse bencil kibirli olmasınıda gerek yok 6UsTu1OyuN a kişi b kişi c kişi farketmez vsro dosyaları zaten paylaşıldı değilmi oyunun kendisi paylaşılmış guard oyunsuz çalışamadığna göre tartışmaya bile gerek yok 🤫

Geri
Üst Alt