Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VPLUS Venom Guard

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Herhangi bir problem yok. Geliştirin kullanın sorunlarını çözün benlik en ufak problem yok. Fakat böyle cins cins konuşanları o kanallarda barındırmayın. Zira bunlar sizin yaptıklarınızı takip edip kendi dosyalarına aktarıp ileride kendileri yapmış gibi lanse edip böbürlenebilecek potansiyeldeler. Ben her şeyi kendim yaptım asla demedim. Sadece kimse balığı tutup kovana atmıyor. Balığı nasıl tutacağımı sormamın neresi ayıp anlamış değilim.

• Beğendim
Tepkiler: SQL
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu bir yerden tanıdık geldi bana ama nerden acaba aaa hatırladım. Alex in gs yi kendin yapmış gibi gösterip satmaya çalıştığın o günleri ne çabuk unuttun? Bana birsey ispat etmeye çalışma senin neler yaptığını zaten geçmişte gördük ve hala daha görmeye devam ediyoruz. Gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca konularında yardim aldığını yazmaya başladın. Ama gec kaldin bunu en başında yapacaktın. Yardım alarak başkalarına ait projeleri gelistirdin sonra bir anda doğru dürüst bilgi vermeden kendin yapmış gibi lanse edip satmaya çalıştın. Bana hikaye anlatma. Bu dosyalarda umrumda değil. Sadece gerçekleri bildiğim için başka insanların aptal yerine konulmasına göz yumamiyorum.

Geri
Üst Alt