Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Avatar Sekmesi ve Dil Seçeneği Gerekli Anlatım(Videolu)

@ServerEdit Sen nasıl bir şeysin kral görsün herkesler. Bu adam şu sektördeki en iyi alakalı yardım sever kişilerden bana göre banada yol göstermişti aylar öncesinden filtre üzerine. Yeni kattığın düzenlemeler gerçekten çok yararlı hoş gözüküyor.
Tesekkür ederim bu güzel yorumun için :)

@ServerEdit Sen nasıl bir şeysin kral görsün herkesler. Bu adam şu sektördeki en iyi alakalı yardım sever kişilerden bana göre banada yol göstermişti aylar öncesinden filtre üzerine. Yeni kattığın düzenlemeler gerçekten çok yararlı hoş gözüküyor.
Son attığınız ilede tema bozuluyor hocam @ServerEdit
ben anlatamadım kaç saattir temanın bozulduğunu içinde kodlar var eksik veya fazla olunca tema bozuluyor karşılaştırma yapıp düzeltmeniz lazım panelinize göre basit aslında

Geri
Üst Alt