Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Avatar Sekmesi ve Dil Seçeneği Gerekli Anlatım(Videolu)

Avatar kısmı script e id atandığı için çalışmıyor buton koduna id="idShowAvatar" eklenirse gine olur. Paylaşım için sağol hakan bey başarılar sende ışık var ?

yok hacı attıgın txt dekını yaptım tıklıyorsun bolum gozukuyor ama gıyılı oldugu avatarlar gozukmuyor orda sagolasın yınede <3

yok hacı attıgın txt dekını yaptım tıklıyorsun bolum gozukuyor ama gıyılı oldugu avatarlar gozukmuyor orda sagolasın yınede <3
Çözümü serveredit biliyorda söylemez sonuçta kendi panelini sattırcak yakında. bi avatar sekmesi için alıncak değil sonuçta :D

Bende panel yok kodlama nasıl yapılmış fikrim yok görmem gerek ? indir deme 2 gb netim kaldı evde değilim bende ??

Avatar iconları için herhangi bir kodlama yapılmamış yani avatar kısmı çalışmaması çok normal çalışmış olsa mucize olurdu ? eve geçtiğimde orayı da ben kodlarım paylaşırım burda charinfo.php değiştirmeniz yeterli olur sadece

Geri
Üst Alt