Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Avatar Sekmesi ve Dil Seçeneği Gerekli Anlatım(Videolu)

yanlış birşey yok ben o gün açık var dedim evet dipnot düştüm dikkat ettiysen panale ben bakmadım bir başkasından duydum diye

Son düzenleme:
Blue işlemi biraz zaman alacak benim fazla uğraşacak zamanım yok sizide daha fazla bekletmiyim zamanım olduğunda blue da eklerim şuan sadece avatar iconu ismi artısını gösteriyor.
rar dan dosyaları gerekli alanlara çıkartın yeterli charinfo.php bazı temalarda değişiklik göstere bilir takılan olursa gine buraya yazarsınız.​

Ekli dosyalar

Sen charinfo.php değiştirme ozaman sadece fonksiyonlar/iteminfoAvatar.php include et bak ben nereye include etmiş isem oraya include et sorunun düzelir

Geri
Üst Alt