Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSRO C9 hatası alıyoruz

Türk Lirası
0.00₺
Local den giriş yapıyorum. Fakat dışardan giriş sağlanıldığında c9 hatası alıyoruz.
Agentte ise token time out hatası alıyorum.
Portlar açık

Yardımcı olursanız sevinirim.

Sorunun kaynagı modemin default olarak ppope modun da olmasından kaynaklanıyormuş. Ppope modunda dhcp etkin olduğu için modem local ip üzerinden atama yapıyor. Bilgisayar direk statik ip yi çekemiyor ve agent'in dışardan giren oyuncu için local ıp ye yönlendirmesiyle token timed out hatası vermesine neden oluyor.

Çözüm olarak modemi ppope'den bridge moda almak gerekiyor(o zaman bilgisayar direk statik ip yi çekiyor). Ancak bu durum modemden modeme değişiyor. Bazı internet saglayıcı firmalarda bridge mod'a alındığı zaman kullanıcı adı ve şifre kısmı gittiği için internet bağlantısı sağlanamıyor.

Çok yakın zamanda konunun net çözümünü yapıp ayrıntılı bir şekilde anlatım yapacağım.

Oyla 0
Evet sorunu sanırım çözdük,
Modemi bridge moda almak gerekiyor. Fakat bridge moda aldığınızda başka bir cihaza net veremiyorsunuz. Sadece servera iletmek gerekiyor ve ethernet ile bağlanmak gerekiyor. Bridge moda almadan portlarınızın ayarlı olması ve kablosuz bağlantıları yani wifi yi modemden kapatmanız gerekiyor. biraz uzun sürüyor bridge moda aldıktan sonra portları açmayı unuttum. Yarın portları açıp deneyeceğim tekrardan. bilgi aktaracağım.

Oyla 0
Microsoft Loopback kurulumu ile dış dünyaya açılan ip adresinizi(78.xxx.xxx.xxx) local ip(192.168.xxx.xxx) gibi gösterebilirsiniz. Ben C9 hatasını öyle çözmüştüm.

Oyla 0
Geri
Üst Alt