Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSRO C9 hatası alıyoruz

Türk Lirası
0.00₺
Local den giriş yapıyorum. Fakat dışardan giriş sağlanıldığında c9 hatası alıyoruz.
Agentte ise token time out hatası alıyorum.
Portlar açık

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarım(sağ tık)>yönet>aygıt yöneticisi>eylem>eski donanım ekle>ileri>listeden seçeceğim>ileri>ağ bağdaştırıcıları>microsoft-microsoft KM-TEST Geri döngü bağdaştırıcısı(loopback)>ileri>ileri>son (loopback kurulumu diye internette aratırsanız, yazdığım adımların anlatımları mevcut.)
Denetim masası>Ağ ve paylaşım merkezi>ethernet2>özellikler>internet iletişim protokolü 4 aşağıdaki ip adresini kullanın.
Dış dünyaya açılan ip adresinizi buraya girip tamam dedikten sonra. server dosyalarına dış dünyaya açılan ip adresinizi yazabilirsiniz cert hatası vermez. Sunucu ise kontrol paneli, ev bilgisayarı ise modem ayarlarından ilgili portlarınızı da açarsanız, C9 hatası almadan herkes oyununuza girebilir.
Kullanıcı adı şifreyi girince, gateway bize bi paket gönderir, burada bağlantı kurcağımız ip adresi yazar. Bizim launcher de bu ip adresine bağlanmaya çalışır, ama yerel olduğu için bağlanamaz, C9 hatası alırız. agent server da bizi bekler ama biz gelmeyiz, timeout token hatası verir, bekledim gelmedin der. sunucu içine yazdığımız ip adresleri dış dünyaya açılan ip adresleri olursa, bu sıkıntılar yaşanmaz. Loopback iki ip adresini aynı ip imiş gibi kullanmamıza olanak sağlar.

Son düzenleme:
Oyla 0
Merhaba,

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.

@myigit dediği gibi Windows loopback ile sorun çözülmüş olup test sağlanmıştır. Yapamayan arkadaşların mesaj atması durumunda yardımcı olunur.

Herkese iyi çalışmalar.

Oyla 0
sunucumda sadece 1 adet statik ip var. loopback ayarlarken bu hatayı alıyorum, ek bir statik ip daha almam mı gerekiyor?

Oyla 0
Geri
Üst Alt