Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru VSRO.ORG'tan konu çalıp, Kendi forumunda buradan çalıyor diyen X yönetici hk.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

size kesinlikle katiliyorum ayrica bizim bu forumun da cakmasini yapmislar bunlar sizi taniyanlar xforum dedigimiz yer bana da mail attilar konu acmaz iseniz banlancaksiniz diye daha forum kurmayi bilmiyorlar ben site tasarimcisiyim normal user kullanicilara konu acma yetkisi vermemisler :D konu nasil acacak kayit olan kullanici :D cop forum orasi bizim burasi kral kral
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bilgilendirme icin @Spare ve vsro org yonetimine tesekkur ederim bu forumda kac tane editor varsa bende kefil ola bilirim sorun degil asil maksat isini eksiksiz yapan insandir benim gorusum bu bu foruma hic bir faydasi tirnak ucu kadar olmayan insanlarda cika bilir rica ediyorum bu kisilere yol vermeyelim..iyi forumlar

Geri
Üst Alt