Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSro Özel Panel Paylaşım Tarihi 30.02.2019

Vay be anılarım debreşti bu panel bana aitti vsrotr.com net org diye sro açmıştım zamanında kodlamayı maliğe yaptırmıştım sağolsun piyasadan çekilince gitti paneli başkalarına sattı etti sonra remo kodladı derken piyasaya düştü. Tasarımı arkadaşımla sabahlara kadar uğraşmıştık çok detaylı bir tasarımdı 10 sene oldu piyasadan çekileli

Oyunun konsepti kırmızı olduğu için siteyi kırmızı tasarlamıştım reklamlarına kadar kırmızıydı.

Ekli dosyalar

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    23.7 KB · Görüntüleme: 54
İletişim bilgilerimi paylaştım diğer tasarımları da size bulup atarım onları da kodlarsınız. Uzun zaman oldu piyasadan ayrılalı fakat her şey değişmiş en dandik siteye bile bir dünya para istiyorlar bence piyasayı biraz eski haline çevirip karıştırmak herkes için faydalı olur fırsatçıların önüne geçmiş oluruz. Bende çok geri kaldım ama ufakta olsa bir server hazırlamaya çalışıyorum. Bir önceki gibi iddialı olmasa da iyi kötü bir oyun olacak inşallah. Malum durumlar eve kapandıkça bu işlere sürekli tekrardan.

Geri
Üst Alt