Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunu tam olarak bende anlamadım bazı makinalarda direk bağlanıyor bazılarında da sql sunucusunu görmüyor. Sanıyorum express olması ile de alakalı olabilir sqlin ben genelde full lisanslı modunda çalıştıgımdan dolayıda yapıyor olabilir.
Sorunu tam olarak bende anlamadım bazı makinalarda direk bağlanıyor bazılarında da sql sunucusunu görmüyor. Sanıyorum express olması ile de alakalı olabilir sqlin ben genelde full lisanslı modunda çalıştıgımdan dolayıda yapıyor olabilir.
Promaker dostum arkadasların dedıgı sorun nedir bılıyormusun program sql ı dırek gormuor yada gormesı ıcın verı tabanı sql adı ıd pw vs vs seylerı gormuyor bu programı sql e nasıl baglarız dıyorlar Config veya setting gibi birşey yapsak gorurmu veya nasıl bırseyde gorur onu dıyolar dırek actıgın zaman sql ı tanımlamıyor
Promaker dostum arkadasların dedıgı sorun nedir bılıyormusun program sql ı dırek gormuor yada gormesı ıcın verı tabanı sql adı ıd pw vs vs seylerı gormuyor bu programı sql e nasıl baglarız dıyorlar Config veya setting gibi birşey yapsak gorurmu veya nasıl bırseyde gorur onu dıyolar dırek actıgın zaman sql ı tanımlamıyor
aslında şu mail gönderme olayı olmasa deniyecemde localede mailine bildiri gidiyor o yüzden denemiyom belki sql sürümünden kaynaklıdır hatayı alanların test etmiş olurdum hem
aslında şu mail gönderme olayı olmasa deniyecemde localede mailine bildiri gidiyor o yüzden denemiyom belki sql sürümünden kaynaklıdır hatayı alanların test etmiş olurdum hem