Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Survival Arena Event [Sorunsuz] Promaker Farkıyla

ufak bi kodlama hatası yapmış düzelttim kullanabilirsiniz iyi forumlar dilerim :D

2897

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla hata çözüldü bende çözüm olarak nitelendirdim :D
Bende çözülmedi diyorum sqlexpress kullanlar fayadalanabilecek sadece.
Bu arada iyi niyetin için çok teşekkür ederim fakat, benim kaynaktan değilde hakanın editlediği linki indirenler herhangi bir sorunda hiç bir mesuliyet kabul etmem.
Malum hakan forumumuzun hackeri olduğu için. Her an bir şeyinizi forumda paylaşılmız vaziyette görebilirsiniz.
Sonra promaker hekledin bizi demeyin bana :)

Bu arada iyi niyetin için çok teşekkür ederim fakat, benim kaynaktan değilde hakanın editlediği linki indirenler herhangi bir sorunda hiç bir mesuliyet kabul etmem.
Malum hakan forumumuzun hackeri olduğu için. Her an bir şeyinizi forumda paylaşılmız vaziyette görebilirsiniz.
dibine kadar haklı :D

Görende virüs atıyom sancak millete tuna yardım ettik etmez olaydık :( neyse sqlexpress kullananlar için konu açayım göstereyim millet kendisi yapsın en iyisi kendi exelerine o_O

Zamanında Hakan'ın paylasimlardan çok çektim ? ama 2019 boyunca birşey görmedim guvenebilirsiniz ben kefilim ?

Geri
Üst Alt