Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Survival Arena Event [Sorunsuz] Promaker Farkıyla

Open Source olsa tercih edebilirdim fakat güzel paylaşım teşekkürler :)
Dilerseniz team viewerdan gözünüzün önde derler şifreler öyle de verebilirim :). Ücretsiz olduğu için, içine herhangi koruma amaçlı bir zararlı işlem eklemedim.

Dilerseniz team viewerdan gözünüzün önde derler şifreler öyle de verebilirim :). Ücretsiz olduğu için, içine herhangi koruma amaçlı bir zararlı işlem eklemedim.

Çok hoş bir teklif olmuş öncelikle teşekkür ederim :) SilkroadSecurityApi'nin kullanımı ile ilgili kendimi geliştirmek istiyordum o yüzden source çok faydalı olabilirdi ama canınız sağolsun. İyi niyetli teklifin bile bana yetti :)

Ben en fazla kill alan ilk 10 kişiye ödül verdirmek istiyorum ama programda 3 kişiye ödül veriliyor. Mesela bir seçenek getirilip ilk 5 kişiye ödül verdirme ayarlanabilir yada 10 kişiye gibi. Bunun gibi özellik getirilip geliştirilebilir program.
Eğer mümkünse survival arenaya char ışınlanında pvp cape otomatik taktırılabilir.

Son düzenleme:
Ben en fazla kill alan ilk 10 kişiye ödül verdirmek istiyorum ama programda 3 kişiye ödül veriliyor. Mesela bir seçenek getirilip ilk 5 kişiye ödül verdirme ayarlanabilir yada 10 kişiye gibi. Bunun gibi özellik getirilip geliştirilebilir program.
Eğer mümkünse survival arenaya char ışınlanında pvp cape otomatik taktırılabilir.
Ucretsiz versiyonunda islemler bu kadarla sinirli kalacaktir. Uygulamaya, olusabilecek sorunlar disinda mudahale edilmeyecektir.
Fakat suan da gelistirmekte oldugum event bota bu secenekler tabi eklenebilir. Oneriniz icin tesekkur ederim.

Geri
Üst Alt