Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Survival Arena Event [Sorunsuz] Promaker Farkıyla

[QUOTE = "Criador, postagem: 11919, membro: 113"]
A hora de início que você insere no evento deve ser 11 minutos antes da hora atual. Você pode enviar suas configurações com uma captura de tela?
[/ CITAÇÕES]
I5tOfab.jpg
Please change your country settings to Turkey and try again

Merhabalar paylaşım için teşekkürler tuna, bende indirdim kurucaktım yalnız bu sql oto bağlanamadı hatasını tekrarlıyor sürekli müsait olduğunda bakarsan bi sevinirim

Merhabalar paylaşım için teşekkürler tuna, bende indirdim kurucaktım yalnız bu sql oto bağlanamadı hatasını tekrarlıyor sürekli müsait olduğunda bakarsan bi sevinirim
Event bot ile ugrastıgım için bir türlü fixlemeye vaktim olmadı, kısa süre içersinde sqlin tüm versionları ile uyumulu hale getirip güncelleyeceğim. Biraz vakit lazım.
@Promaker Türkiye Vsro tarihinde Başarılı insanlardan biridir kendisi
:love:
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.

Bana düşman gibisin tuna ama piyasada dert para olmuşken böyle bişi yapman güzel, başarılarının devamını dilerim.

Bana düşman gibisin tuna ama piyasada dert para olmuşken böyle bişi yapman güzel, başarılarının devamını dilerim.
Benim kimseyle bir sorunum yok. Kişisel algılama, o an fikirler uyuşmadı sadece.;
Teşekkür ederim.

Merhaba, Tuna 20'sine kadar tüm sqllere uyumlu olarak güncellicem demiştin ama hala beklemdeyim : ) SQL 2014 SQL bağlantısı kurmuyor program açtığım an programı SQL sorunu çıkıyor.

Geri
Üst Alt