Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
45.75₺
merhaba arkadaşlar programı epvpde gördüm paylaşmak istedim konu alıntıdır aşağıdaki gif tıklıyarak indirebilirsiniz
bilgisayarımda sql olmadığı için kurup test edemedim sadece indirdiğim gibi paylaştım çalışıyor mu çalışmıyormu bilgim yoktur deneyip test ediniz.
virustotal=
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

QZuscab.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba arkadaşlar programı epvpde gördüm paylaşmak istedim konu alıntıdır aşağıdaki gif tıklıyarak indirebilirsiniz
bilgisayarımda sql olmadığı için kurup test edemedim sadece indirdiğim gibi paylaştım çalışıyor mu çalışmıyormu bilgim yoktur deneyip test ediniz.
virustotal=

QZuscab.png
Test edenler bir dönüş yaparsa çok iyi olur. (y)
Eline sağlık, seninde ilk paylaşanında. Çalışıyorsa harika!

Hakan tüm forumlarda yararlı paylaşımların var benim için önemli kişisin bu forumdada yeni şeyler bekliyorum senden takipteyim

bişeyi test etmeden paylaşmayın buradaki kullanıcıları deneme tahtası olarak kullanmayın önce siz yapın onayı verin gerisini onlar yapsın.

bişeyi test etmeden paylaşmayın buradaki kullanıcıları deneme tahtası olarak kullanmayın önce siz yapın onayı verin gerisini onlar yapsın.
virüs mü varda kobay olarak görüyoruz sizi ? test etmediğimizi nerden biliyorsun benim ekran görüntüm o sv açarak test etmediğimi belirttim local oyuncusuyum ben

istiyenlere açılışta çıkan yazıyı kaldırabilirim veya istediği yazıyı oraya koyabilirim :D
fYyQaab.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt