Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Bu botu deneyip test eden varmı bende çalışmadı ?
Bot çalışıyor fakat unpack yaparken butonları bozmuş tek butonlar çalışmıyo fakat uniq event falan yapıyo fakat zerklik mob atarken hunter thief falan atıyo oda kesilemiyo değişik bi thief hunter falan atıyo zerk olarak :D

30ro9dh.jpg

I got this error

merhaba arkadaşlar programı epvpde gördüm paylaşmak istedim konu alıntıdır aşağıdaki gif tıklıyarak indirebilirsiniz
bilgisayarımda sql olmadığı için kurup test edemedim sadece indirdiğim gibi paylaştım çalışıyor mu çalışmıyormu bilgim yoktur deneyip test ediniz.
virustotal=
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

QZuscab.png
herşey iyi güzelde SQL e dbyi yüklerken versiyon hatası veriyor nasıl yapılıyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

Geri
Üst Alt